Att leva på rakeback

Att försöka livnära sig på olika spel, då framförallt poker, har blivit mycket populärt. Många söker säkert lyckan men få finner den nog i poker. Men det finns ett fåtal som faktiskt KAN livnära sig på att spela poker, nedan följer ett utdrag från ArtikelZonen:

"Jag ska berätta en hemlighet som de flesta online poker proffs känner till men det flesta nybörjarna inte har en aning om. Det är nämligen så att många av oss livnär sig på rakeback och inte på eventuella vinster i pokerspelen. Det räcker fullt gott att gå jämnt upp när man spelar om man har en bra rakeback och det är mycket lättare än att vinna stora pengar. Då handlar det bara om att spela många händer med höga insatser och inte förlora.

Om du spelar tight så är det förstås alltid bra men det blir extra bra om du dessutom har en rakeback deal. Det funkar så här; Pokerrummen tar en rake, den är en andel av varje pott. Många tänker inte särskilt mycket på raken men det är faktiskt en ganska stor summa pengar som försvinner den vägen varje hand. Rakeback är när pokerrummet betalar tillbaka en del av den summan för att locka till sig stora spelare. Ofta kan man få mer än 30% tillbaka och för oss som spelar mycket är det helt klart ett sätt att få tillräckligt med inkomster från sitt spelande.

Vad det handlar om då är alltså att spela tillräckligt mycket och ofta och se till att bankrullen inte minskar. Du kan dessutom skjuta in alla vinster i bankrullen och därför ha en stadigt växande ekonomi. Rakeback är bra grejer."

 källa: ArtikelZonen

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 19. 2018 19:54