Råd med en fälg?

Efter att du har köpt nya BMW X3 xDrive så är det inte säkert att du har råd att köpa fälg till din bil. BMW X3 är den bästa av två världar!

"Den lilla suv:en kombinerar det bästa från två världar på ett elegant sätt. Dels bjuder bilen på goda terrängegenskaper i form av hög markfrigång och fyrhjulsdrift, dels gör den det med bibehållet goda köregenskaper. Styrningen är precis och väghållningen god. Den 4-cylindrig turbodieselmotorn på 177 hk ger lagom med kraft åt den ganska tunga bilen på 1815 kg, samtidigt som bränsleförbrukningen hålls på en bra nivå. Fabriken uppger en snittförbrukning på 0,65 liter milen och det kan säkert stämma någorlunda.

Standardutrustningen är ganska omfattande och inkluderar förutom självklara finesser som antisladdsystem, sexväxlad låda, luftkonditionering och elhissar även halogenstrålkastare, punkteringsfria däck och däcktrycksindikator samt systemet hill descent control. HDC aktiveras vid mycket branta nedförsbackar. Genom automatisk bromsning rör sig bilen framåt med promenadhastighet utan att föraren behöver göra något annat än styra. Dessutom går det att reglera hastigheten med gasen eller bromspedalen.

Kvalitetskänslan är på topp och åtminstone svensksålda bilar är servade som de skall eftersom BMW låter fri service i tre år eller 8000 mil ingå i nybilspriset."

Källa: HD.se

Foto: BMW

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 20. 2018 16:01